Over de collectie vintage glazen van The Recollection

Bij The Recollection vind je allerlei soorten vintage glazen. Denk aan de bekende Roemer wijnglazen met de brede groene of, de veel zeldzamere amberkleurige voet. De mooie sapglaasjes en longdrinks van het merk Luminarc uitgevoerd in rookglas. Maar ook prachtige kristallen borrelglaasjes, grote en kleine, blanke en gekleurde waterglazen, cocktailglazen, en champagneglazen…

Met oog voor unieke en tijdloze ontwerpen probeer ik met The Recollection een gevarieerd assortiment aan vintage glaswerk te laten zien dat zowel verzamelaars als liefhebbers van bijzondere interieuritems aantrekt.

Arcoroc karaf en waterglazen rookglas fumé

Aandacht voor hergebruik

Wat The Recollection nog verder onderscheidt, is de inzet voor duurzaamheid en milieuvriendelijkheid. Door vintage glazen een nieuw leven te geven, bevorderen ze een cultuur van hergebruik en verminderen ze de vraag naar nieuwe glasproductie. Bovendien zijn mensen nu eenmaal zuiniger op bijzondere items die niet zo makkelijk te vervangen zijn. Zo draagt elke aankoop bij aan een groenere planeet.

Je kunt bij The Recollection heerlijk rondkijken door een zorgvuldig samengestelde collectie vintage glazen die met persoonlijke passie en toewijding is verzameld. Je vindt er authentieke en karaktervolle glazen die een vleugje nostalgie en een unieke uitstraling hebben. Zo kun jij, samen met je unieke en waardevolle glazen, stralen tijdens elk diner en op elke borrel

Roemer wijnglazen met amberkleurige voet

Elk glas vertelt een verhaal

Vintage glazen zijn een tastbaar stuk geschiedenis, waarin de ambacht en toewijding van vervlogen tijden nog altijd voelbaar zijn. Terwijl de moderne industrie zich richt op uniformiteit en kwantiteit, richt The Recollection zich op de individualiteit en het karakter van elk vintage glas in haar collectie. Elk glas vertelt een verhaal van vakmanschap en design dat de tand des tijds heeft doorstaan. Alle glazen zijn dan ook gegarandeerd zonder glascorrosie of chips.  The Recollection selecteert deze glazen zorgvuldig, waarbij gelet wordt op authenticiteit en kwaliteit.

Back to Top
Product has been added to your cart