Hallo! Leuk dat je er bent!

Ik ben Carlijn Postma en deze webshop is een uit de hand gelopen hobby. Ik ben namelijk gek op mooi glaswerk en servies. Daar komt bij dat ik het heel leuk vind om op zoek te gaan naar vintage design. En zo ontstond The Recollection. Een webshop waar ik mijn ‘guilty pleasures’ op kan etaleren. Naast deze hobby ben ik ondernemer en marketeer, spreker en auteur (o.a. Binge Marketing, the best scenario for building your brand). Deze shop en alle bijbehorende activiteiten zijn voor mij ook een heel mooi praktijkproces voor mijn werk. Daarnaast komt het regelmatig voor dat ik voor of na een afspraak, of tijdens mijn werkreizen nog even een kringloopwinkeltje induik op zoek naar mooie spullen. Zo kan ik mijn hobby mooi combineren met mijn werk.

Duurzaam. Best lastig.

Zoals de titel van de shop al aangeeft, zoek ik expliciet naar tweedehands, geupcycled of duurzaam geproduceerde artikelen. Of producten die ervoor zorgen dat we minder afval creëren. En ik ben echt geen heilig boontje, want ik vind het in de praktijk best lastig. Hoe goed mijn voornemens ook zijn, ik kom toch regelmatig tot de conclusie dat ik weer zonder fles voor de sinaasappelpers in de supermarkt sta. Of vergeet toch weer dat ik onderweg moet lunchen met als gevolg dat ik opnieuw een eenmalig plastic bakje yoghurt of salade koop bij een tankstation of kiosk.

Raak Dijkstra hanglamp

Wat vind je op The Recollection?

Op deze site publiceer ik onder meer over de duurzame keuzes die ik probeer te maken. ‘Probeer te maken’ inderdaad, want je leest ook wat me niet lukt. Ik woon namelijk niet alleen, mijn man kookt vrijwel altijd en mijn twee dochters willen af en toe gewoon naar McDonalds. Maar om het voor mezelf en voor jullie leuker te maken vul ik mijn shop ook met mijn vintage vondsten en duurzame producten van merken die ik heb gespot.

Praktische gegevens

Heb je vragen? Laat het me weten via info@therecollection.nl

The Recollection
Postadres:
Boerhaavelaan 36
8024 BK Zwolle

KvK-nummer: 78615844
Bankrekening: NL58 BUNQ 2045 9407 72
tnv The Recollection

Back to Top
Product has been added to your cart